2011. január 16., vasárnap

Való világ és az indukció

Picit hanyagoltam a blogot, ezért elnézést is kérek. Ámde tavaly év vége felé látványosan megugrott a blog látogatottsága, ezért el kezdtem filózni, hogy vajon mi is lehetett ennek az oka. Végül összekötöttem a dolgokat a Való Világ című RTL műsorban látottakkal: ott ugye a villalakók napokon át nem tudtál bekapcsolni és használni az indukciós főzőlapot. Íme, itt is van erről a videó az RTL oldaláról:



Ennek hatására az emberek nagy tömegben elkezdtek keresni az interneten, hogy hogy is működik az indukciós főzőlap, ezen keresések nagy része a Főzőlap blogon kötött ki. Örvendek, hogy legalább a népek így okosabbak lettek. A villa lakók sajnos nem, de hála a sok próbálkozásnak és talán a véletlennek is, sikerült végre használniuk a főzőlapot.



Bécit tiszteletbeli indukciós főzőlap használónak kiáltom ki!!!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia!
Végigolvastam a blogodat. Nagyon tetszett, tanulságos. Egy csomó mindent megtudtam a dologról.
Mi most készülünk lecserélni a kombi tűzhelyünket, bár a leírtak után elgondolkodtam.
Semmi bajom a kombinkkal (főzőlap része rendben működik 10 éve minden gond nélkül, a sütője jól süt), viszont amiért cserélném mégis azt, hogy minden mellé, mögé esik, folyik. Mikor hogy alakul.
Szóval ha még egyszer vennél főzőlapot milyent választanál?
Választanál még egyszer ilyent, amilyen most van?
köszönöm a segítséget!
Üdv. Ari

Vass Enikő írta...

Kedves Aranka!

Bocsi, hogy ennyire nagy késéssel válaszolok, de valamiért a rendszer nem küldött értesítést a bejegyzésekről.

Szóval: indukciós főzőlapot biztos azt vásárolnék DE nem fagort. A három éves garancia lejárta alatt egyszer garanciálisan cseréltek elektronikát benne, ami egyébként 50 ezer forint lett volna. És most sajnos újból ugyanaz a hiba kijött. VAgyis a két indukciós karikából csak az egyiket tudjuk használni, a másikat nem, illetve a két másik kerámia laposat. Épp most keresünk egy újabb márkát, újabb lapot - az Ikeában öt é garanciával láttunk, lehet az lesz a nyerő.

Bocsi még1szer, hogy csak most született meg a válasz....